10 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Err tak tahu nak oleh apa sebab tak ada perasaan sekarang. Err semalam aku hantar text ucapan "Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin", dekat kawan-kawan aku tapi dekat seseorang itu aku hantar kemudian dia balas aku hantar dia balas tapi ayat  kaw kaw punya dia balas dekat aku .Oh jadi selama ini kau pun mungumpat aku, cis tak guna takpe cik Ilianos
"Allah maha adil kan awak", ingat tu. Haa  kau jangan gelak tau yusa, aku tahu aku suka bahan orang dan aku tahu bila aku gelak aku akan menggangu orang dan bila aku bercakap aku kan merepek semualah sampai orang tu cakap "HAHA" baru aku diam dan aku tahu ramai tak suka aku bila aku gelak nanti diorang panggil aku "masyarakat ketiga ataupun orang suku suku", kau paham paham jelah.

Haih, raya tahun ini aku macam tak ada perasaan je. Putus cinta ke? Apa kaitan? Lantaklah, ke kuih raya kau dah habis sebab itu kau sedih? Mungkinlah. Aku tak nak cakap banyak-banyak dah. Nanti orang cakap "apa entah dia merepek seorang seorang", yeay aku sungguh terasa yah. Emo lah kau Co. Sejak bila pandai ber-emo ini? Sejak aku kenal Mr. Right and true sejak itulah. Okay tak nak tulis panjang-panjang lagi. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Weh, aku minta maaf tau "aku tahu kau benci aku, tapi kau dengarlah aku nak nangis ni hwaaa aku nak peluk kau nak gigit kau dan salam dengan kau tapi apa kan daya "___" kau dah jadi milik dia, sekarang dia sombong dengan aku dah 2 bulan dah tapi bukan semalam dia ada text ke? Haa dia tak cakap pasal kau, aku sedih hwaa :( aku tahu dia dah comotkan Sheelo itu, sheelo come back to mommy. I love you and miss you. He's not your daddy again, come to mommy, mommy masak sedap sedap ni. Hwaaa :("

Jeng jeng jeng "Jaga Sheelo baik-baik tau, mekasih"